Wine&Food Noble Night 2018


MAMY TO – RESTAURACJA BOLETUS ZOSTAŁA LAUREATEM KONKURSU WINE & FOOD NOBLE NIGHT!
· I miejsce dla Restauracji Boletus pod dowództwem Szefa Kuchni Mariusza Kucharczaka w kategorii DANIE GŁÓWNE

· II miejsce dla Restauracji Boletus pod dowództwem Szefa Kuchni Mariusza Kucharczaka w kategorii PRZYSTAWKA

Za nami 11. Gala Wine&Food Noble Night!

Była to jedyna w swoim rodzaju uczta dla zmysłów. Podczas wyjątkowej kolacji, udaliśmy się w podróż do świata pełnego smaków, zapachów i barw. Rozkosz podniebienia zapewniły – stworzone specjalnie na tę okazję, przez Szefów kuchni dwunastu restauracji konkursowych – autorskie menu składające się z przystawki i dania głównego. Całość zamknął pozakonkursowy deser w formule popisu mistrzowskiego.

Konkurs Wine&Food Noble Night składał się z dwóch etapów. W pierwszej kolejności następowała selekcja nadesłanych zgłoszeń i wybór 12 finałowych restauracji. W trakcie kwalifikacji sprawdzana była karta menu, dobór smaków, jakość obsługi oraz dbałość o aranżację wnętrza.

jeleniagora.naszemiasto.pl
Czytaj cały artykuł